12202014

Last updateto, 27 nov 2014 11pm

Viktigt meddelande

Senaste nytt gällande situationen på Göteborg City Airport
2014-12-15, 11:10

För närvarande har Göteborg City Airport begränsningar för viss tyngre flygtrafik. Begränsningarna berör följande flygbolag; Ryanair, Wizz Air och Gotlandsflyg.

För mer information, vänligen läs nedan.

Till följd av att fortsatta utredningar på Göteborg City Airport är nödvändiga förlängs hänvisningen av tyngre flygtrafik till Göteborg Landvetter Airport fram till den 31 januari 2015. Flygtrafiken till och från Bromma med Sparrow Aviation fortsätter som vanligt från Göteborg City Airport.

Följande flygbolag berörs i dagsläget:

Ryanair, Wizz Air samt Gotlandsflyg kommer fortsatt att trafikera Göteborg Landvetter Airport. Passagerarna på dessa flygbolag checkar in på Göteborg Landvetter Airport. Vid ankomst gäller samma förfarande. Sparrow Aviation fortsätter att trafikera Göteborg City Airport under den förlängda undersökningsperioden. I det fall något förändras, kommer information att finnas på den här sidan. Dessutom finns information att få via respektive flygbolag.

För passagerare som avreser från en flygplats och ankommer till en annan flygplats, så kommer transporter att erbjudas mellan de två flygplatserna fram till och med den 20 december.

Vi beklagar alla besvär detta arrangemang orsakar.

Senast uppdaterad: 2014-12-15 kl. 11:15

slide-gottland01
110919-bara-15-till-centrum
110919-we-are-small-enough
110919-polen-ungern-serbien
slide-gottland
110919-we-are-small-enough2
slide-wizz
111102-fyra-hyrbilsforetag

Arrivals

Date Time Flight From Remark Airline

Departures

Date Time Flight To Remark Airline

Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är en sammanställning av information som flygplatsen erhåller direkt från flygbolagen. Göteborg City Airport kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Flygplatsen har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de ovanstående publicerade uppgifterna. Kontrollera alltid informationen direkt hos flygbolagens egna hemsidor.

Till och från Göteborg City Airport

ikon-buss-gulikon-parkering-gulikon-hyrbil-gulikon-taxi-gul

Göteborg City Airport är Göteborgs närmaste flygplats. Det är bara 15 km till centrum. Det går snabbt och smidigt att ta sig till och från Göteborg City Airport.

Välkommen till Göteborg City Airport

Direktflyg till Europas intressantaste resmål!

Göteborg City Airport är Västsveriges andra internationella flygplats. Cirka 855 000 passagerare reser varje år med lågkostnadsbolagen Ryanair och Wizz Air samt Gotlandsflyg. Flygplatsen spelar även en stor roll för besöksnäringen och turismen i Västsverige samt för näringslivets utbyte med omvärlden.

Flygplatsen, som ägs av AB Volvo, Göteborgs Stad och Swedavia AB, betjänar också en rad samhällsnyttiga verksamheter som polisflyget, ambulansflyg och räddningshelikoptrar. Läs mer om vår flygplats här.

Flygbolagens hemsidor:

www.ryanair.se   www.wizzair.com   www.gotlandsflyg.se   www.sparrow.se

Några av våra destinationer:

London, Marseille, Barcelona, Alicante, Pisa, Bryssel, Rom, Paris, Milano, Warsawa, Budapest, Belgrad, Visby (Gotland). Samtliga resmål hittar du här!

111117-aeroseum-banner