02282015

Last updateto, 27 nov 2014 11pm

Viktigt meddelande

Senaste nytt gällande situationen på Göteborg City Airport
2015-01-14, 19:00

Inriktning avseende Göteborg City Airport beslutad

Fördjupade analyser av bansystemet vid Göteborg City Airport visar att mycket omfattande åtgärder är nödvändiga för en långsiktig utveckling av flygplatsen. Med anledning av detta har Swedavia valt att överta resterande andelar i bolaget som driver flygplatsen samt beslutat om en inriktning vilken innebär en successiv avveckling av Göteborg City Airport.

Du kan läsa mer om beslutet under pressmeddelande.

Flygtrafiken till och från Bromma med Sparrow Aviation fortsätter till och med sista avgång söndag den 18:e januari. Alla resenärers biljetter är fullt återbetalningsbara.

Mer information gällande Sparrow Aviations avveckling finns på deras hemsida: Sparrow Aviation (öppnas i nytt fönster).

För resande med Ryanair, Wizz Air samt Gotlandsflyg hänvisas samtliga passagerare till Göteborg-Landvetter Airport. För frågor rörande din resa med någon utav flygbolagen hänvisas till respektive flygbolag samt till Göteborg-Landvetter Airport.

110919-polen-ungern-serbien
slide-gottland
slide-gottland01
111102-fyra-hyrbilsforetag
110919-we-are-small-enough2
110919-we-are-small-enough
slide-wizz
110919-bara-15-till-centrum

Arrivals

Date Time Flight From Remark Airline

Departures

Date Time Flight To Remark Airline

Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är en sammanställning av information som flygplatsen erhåller direkt från flygbolagen. Göteborg City Airport kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Flygplatsen har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de ovanstående publicerade uppgifterna. Kontrollera alltid informationen direkt hos flygbolagens egna hemsidor.

Till och från Göteborg City Airport

ikon-buss-gulikon-parkering-gulikon-hyrbil-gulikon-taxi-gul

Göteborg City Airport är Göteborgs närmaste flygplats. Det är bara 15 km till centrum. Det går snabbt och smidigt att ta sig till och från Göteborg City Airport.

Välkommen till Göteborg City Airport

Direktflyg till Europas intressantaste resmål!

Göteborg City Airport är Västsveriges andra internationella flygplats. Cirka 855 000 passagerare reser varje år med lågkostnadsbolagen Ryanair och Wizz Air samt Gotlandsflyg. Flygplatsen spelar även en stor roll för besöksnäringen och turismen i Västsverige samt för näringslivets utbyte med omvärlden.

Flygplatsen, som ägs av AB Volvo, Göteborgs Stad och Swedavia AB, betjänar också en rad samhällsnyttiga verksamheter som polisflyget, ambulansflyg och räddningshelikoptrar. Läs mer om vår flygplats här.

Flygbolagens hemsidor:

www.ryanair.se   www.wizzair.com   www.gotlandsflyg.se   www.sparrow.se

Några av våra destinationer:

London, Marseille, Barcelona, Alicante, Pisa, Bryssel, Rom, Paris, Milano, Warsawa, Budapest, Belgrad, Visby (Gotland). Samtliga resmål hittar du här!

111117-aeroseum-banner